Pris

Her finder du pris, betingelser, betalingsmetode mv.

 

Hypnose og hypnoterapeutisk behandling: 1.200,00 kr. ( 1 – 1,5 timer)

Foredrag: pris ifølge aftale

Det er altid individuelt hvor mange behandlinger der skal til, men typisk ligger det mellem 3 til 5 behandlinger. Jeg arbejder også med børn fra 8 års alderen. De er mere modtagelig og som oftest vil der ikke kræve så mange behandlinger som hos en voksen.

Betingelser 

Din tid er først booket, når du modtager en bekræftelsesmail fra mig. Vær obs på du får den, ellers kontakt mig venligst.  

Er du forhindret i at møde, skal du melde afbud så hurtig som muligt. Dit afbud skal ske senest 36 timer før din behandlingstid. Afbud skal ske via mobil 42 91 00 47 eller på mail info@katjastock.dk. Hvis din aflysning indtræffer for sent, eller hvis du udebliver fra en behandling, vil du blive faktureret med halvdelen af behandlingsprisen. 

Betalingsmåde

Jeg tager imod MobilePay eller kontanter.

Forholdsregler for covid19

Hvis du har symptomer eller blot har mistanke om at kunne være smittet, må du ikke møde op!

Det gælder både dig som klient og mig som behandler. Symptomerne på corona kan være feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og forkølet. Er du i tvivl om du kunne være smittet, så hellere aflys! Jeg vil gøre det samme.

Retningslinjerne er følgende:

  • Du vil få tilbudt håndsprit ved indgang og udgang
  • Hvis vi nyser eller hoster, skal vi alle gøre det i ærmet
  • Jeg vil også under sessionen have håndsprit indenfor rækkevidde
  • Alle berøringsflader bliver sprittet af før og efter hver klient
  • Der vil blive luftet godt ud både før og hver klient

Retningslinjerne kan lyde lidt besværlige, men handler dybest set blot om, at vi skal tænke os om og passe godt på hinanden.