Jeg har pt. lukket for hypnosebehandling.

 

Hvordan foregår hypnosebehandling?

Det ligger mig meget nært, at du føler dig tryg i min behandling hele vejen igennem. Jeg tager altid en grundig samtale med dig, når vi mødes første gang. Her stiller jeg en masse spørgsmål, så jeg kan udføre behandlingen præcist og målrettet. Du må naturligvis også stille alle de spørgsmål, du måtte have, så du kan føle dig tryg og sikker. Derefter får du lov til at slappe af, hvor jeg taler dig ned i hypnose.

Ved behandling af børn, vil jeg gerne have forældrene med ind til samtalen, hvorefter jeg vil være alene med barnet, når terapidelen går i gang. Når jeg behandler dit barn, vil jeg også komme ind på forskellige værktøjer, der bruges i cool kids-programmet. Det er gode værktøjer, der kan hjælpe processen i mål.

Hvad er hypnoseterapi?

I behandlingsforløbet gør jeg både brug af hypnose og hypnoterapi. Hypnosebehandling er en behagelig, afslappet og trancelignende tilstand. At være i den hypnotiske tilstand kan sammenlignes med, når du dagdrømmer. Når du dagdrømmer, fornemmer du, at du er et andet sted med dine tanker, end den fysiske krop er. Det kan også sammenlignes med den tilstand, der indtræffer, lige inden du falder i søvn.

Undervejs i en hypnosebehandling befinder du dig i samme tilstand, men i stedet for, at den er opstået spontant, bliver du guidet hen i den af mig. Det er meget behageligt at være i hypnose. Du fornemmer, at kroppen er meget tung og afslappet, og du vil føle et dejligt velvære under hele behandlingen.

Hvordan finder man frem til angstens oprindelse?

Når du er i den tilstand, hvor forandringer kan ske, kan jeg finde frem til årsagen af din angst, da jeg arbejder med forskellige teknikker som udgør hypnoterapi-delen. Det er så her, vi kan arbejde med din angst. Dit adfærdsmønster bliver ændret og efterfølgende erstattet med nye.

Behandlingen bliver tilpasset præcist til dig, og jeg er din guide under hele processen. Du vil altid have mulighed for at skrive til mig imellem behandlingerne hvis spørgsmål eller udfordringer måtte opstå. Faktisk så ser jeg gerne, at jeg får en tilbagemelding fra dig. Ud fra den kan jeg spore mig endnu mere ind på dit mål.

 

Hypnose mod angst

Lider du af angst eller fobi af en art, kan angstbehandling hos en hypnotisør være løsningen for dig. Angst og fobi kommer i mange afskygninger. Det kan være social angst, angst for at gå til eksamen, fobi for edderkopper eller noget helt fjerde.

I mange tilfælde vil egen fornuft og viljestyrke ikke være nok til at overvinde hverken angst eller fobi. Hypnose mod angst hjælper både til at lære om, men også bearbejde eventuelle negative såvel som positive signaler og tanker.

Når du modtager hypnosebehandling mod angst, vil jeg som hypnotisør forsøge at påvirke de tankemønstre, du måtte have omkring det pågældende problem. Dette vil jeg gøre, mens du befinder dig i en hypnosetilstand, hvor især underbevidstheden og dine psykologiske sanser er skærpede.

 

Hypnose mod stress

Når jeg arbejder med stress, hjælper jeg dig med at finde en række brugbare værktøjer til at håndtere det øgede pres. Målet er at finde frem til en enkel måde, du kan bruge til at navigere udenom de stressreaktioner, du end måtte kæmpe med.

Alle mennesker kan blive stressede. Også dem, der siger, de ikke kan. Nogle bliver blot mindre belastede end andre. Når jeg tilbyder hypnose mod stress, giver jeg dig nogle mentale teknikker, der kan bruges i alle slags stresssituationer. De vil derfor kunne bruges, uanset omfanget af stressen.

Er du i tvivl om, hvorledes du har brug for hjælp til hypnose mod stress, tager jeg gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Hypnose mod depression

En depression er en midlertidig sindstilstand, der stammer fra et mønster af negative tanker. Graden af depressionen kan variere afhængig af, hvilke tanker og problemer der tumles med. Hvad end der måtte ligge til grund for de depressive tanker, kan det bearbejdes En depressiv tilstand er nemlig ikke evigtvarende.

Hypnose mod depression bruges til at finde en ende på tilstrømningen af de negative tanker og følelser, der skaber depressionen. Negative tanker og følelser er almindelige at have. De fleste oplever tristhed og depressive tendenser. Det er ikke anderledes end at opleve en positiv rus – bare omvendt.

Depressioner kommer i forskellige grader, men skal tages seriøst, uanset hvilken grad der er tale om. Er der tale om en mere alvorlig depression, vil jeg opfordre til at søge hjælp hos læge eller hos Livslinien.

 

Andre hypnosebehandlinger

Udover hypnose mod angst, stress og depression, tilbyder jeg også hypnose mod følgende:

 • Uro
 • Søvnbesvær
 • Eksamensskræk
 • Tankemylder
 • Skolevægring
 • Rygning
 • Tvangstanker
 • Vægtproblemer
 • Sorg
 • Traumer
 • Kriser
 • Mobning
 • Temperament

 

Har du spørgsmål til, hvilke hypnosebehandlingsforløb, der passer til dig, tager jeg gerne en uforpligtende snak med dig. Ring på tlf. 42 91 00 47 eller send en e-mail på info@katjastock.dk.