Hvordan foregår en hypnoterapeutisk behandling?

Det ligger mig meget nært at du føler dig tryg hele vejen igennem. Jeg tager altid en grundig samtale med dig når vi mødes første gang. Her stiller jeg en masse spørgsmål så jeg kan udføre behandlingen præcist og målrettet. Du må naturligvis også stille alle de spørgsmål du måtte have, så du kan føle dig tryg og sikker. Derefter får du lov til at slappe af, hvor jeg taler dig ned i hypnose. Ved behandling af børn, vil jeg gerne have forældrene med ind til samtalen, hvorefter jeg vil være alene med barnet når terapidelen går i gang. Når jeg behandler dit barn vil jeg også komme ind på forskellige værktøjer der bruges i cool-kids programmet. Det er gode værktøjer der kan hjælpe processen i mål.

Hvad er hypnose?

I behandlingsforløbet gør jeg både brug af hypnose og hypnoterapi.

Hypnose er en behagelig og afslappet, trancelignende tilstand. At være i den hypnotiske tilstand kan sammenlignes med, når du dagdrømmer. Når du dagdrømmer, fornemmer du at du er et andet sted med dine tanker, end den fysiske krop er. Det kan også sammenlignes med den tilstand der indtræffer, lige inden du falder i søvn.

Når du er i hypnose befinder du dig i samme tilstand, men i stedet for at den er opstået spontant, bliver du guidet hen i den af mig. Det er meget behageligt at være i hypnose. Du fornemmer at kroppen er meget tung og afslappet, og du vil føle en dejlig velvære under hele hypnosebehandlingen.

Hvordan finder man frem til angstens opståelse?

Når du er i den tilstand hvor forandringer kan ske, kan jeg finde frem til årsagen af din angst, da jeg arbejder med forskellige teknikker som udgør hypnoterapi-delen. Det er så her vi kan arbejde med din angst. Dit adfærdsmønster bliver ændret og efterfølgende erstattet med nye! Behandlingen bliver tilpasset præcist til dig, og jeg er din guide under hele processen. Du vil altid have mulighed for at skrive til mig imellem behandlingerne hvis spørgsmål eller udfordringer måtte opstå. Faktisk så ser jeg gerne at jeg får en tilbagemelding fra dig, ud fra den kan jeg spore mig endnu mere ind på dit mål.

 

Jeg kan tilbyde behandling med hypnose og hypnoterapi hvis du har én af disse udfordringer:

Stress, angst, depression, uro,  søvnbesvær, eksamensskræk, tankemylder, skolevægring, rygning, tvangstanker, vægtproblemer, sorg, fobier, traumer, kriser, mobning, temperament og jalousi.

Der er visse undtagelser hvor jeg ikke kan tilbyde min hjælp, såsom diagnosticeret skizofreni, svært udviklingshæmmet eller hvis du har en psykose.