Foredrag

“Hvis man ikke har nogen angst så lever man jo heller ikke”, citat Julie 8 år.

Det sagde min datter til mig på et tidspunkt da vi kørte over en bro som hun var lidt bange for. Dette citat fik mig til at tænke meget, rigtig meget! Jeg har altid troet at livet var lig med angst, men qua udmeldingen fra min datter, kom jeg til at tænke på, at livet indeholder angst på en eller anden måde, men at livet er så meget mere end angst!!

Jeg har altid holdt min angst for mig selv, da jeg skammede mig over at jeg kunne tænke sådan. Jeg følte mig rigtig svag!! På et tidspunkt begyndte jeg at blive mere åben omkring min angst, fordi jeg bemærkede der er så mange som går rundt og er angste, og jeg følte mig SÅ alene med min angst, da jeg troede jeg var den eneste der havde det sådan. Da tog jeg fejl!

Med mit foredrag fortæller jeg hudløst ærlig og krydret med humor hvordan livet det er for mig med angst! Det er meget velegnet både til dem der har angst, men også til pårørende, men såsandelig også til dem der bare gerne vil vide mere. Det er et foredrag der kan vække undren, men også få en forståelse af hvad angst er, og til dem som selv har angst, at de får en følelse af at de ikke står alene med det og at der er en vej ud af helvedet!

Tag kontakt til mig for at høre nærmere – det vil glæde mig!

 

Feedback fra deltagere ved mine foredrag:

“Tak for en dejlig aften med ærlighed, humor og dybde” – socialfaglig konsulent fra Haderslev

“Virkelig godt og åbenhjertigt foredrag” – deltager

“Fantastisk foredrag” – deltager

“Meget åben og hjertelig foredrag – rigtig godt!” – deltager

“Foredraget levede klart op til mine forventninger” – deltager

“Godt du skaber åbenhed omkring angst og tak fordi du deler din historie – så er følelsen af at være alene ikke så stor” – deltager